Co může autokosmetika přinést pro váš vůz?

Autokosmetika zahrnuje širokou nabídku přípravků a chemie, které zajistí vašemu vozu mnohem atraktivnější vzhled a dlouhodobě ho ochrání před vlivy počasí a poškozením. Různé čističe, šampony a vosky dají laku lesk, okna budou průzračná a interiér perfektně čistý. Jak a čím pečovat o své auto?

Co přinese autokosmetika vašemu vozu

Autokosmetika značky Koch-Chemie není pro vaše auto jen jakousi třešničkou na dortu. Mnoho přípravků může být ohromným přínosem pro design vozu i pro vaše pohodlí.

  • Auto bude dokonale čisté, voňavé a lesklé

  • Vůz bude chráněn před vnějšími vlivy

  • Komponenty vozu a karoserie zůstanou mnohem déle v kondici

  • Zabráníte nepříjemnému zápachu z klimatizace i potahů

  • Snížíte riziko závad a poruch

  • Zabráníte předčasnému stárnutí automobilu

  • Vyhnete se některým zbytečným opravám

  • Ušetříte své finance

Čističe, odstraňovače a lesky

Udržujte své auto v dobrém stavu. K tomu vám pomohou čističe, odstraňovače a vosky na auto. O čistý interiér automobilu se postarají čističe na okna i podlahy, čistič klimatizace i kůže a čalounění. Ty správné prostředky se postarají také o čistotu vašich rukou. Odstraňovače vám zase pomohou při odstraňovaní zápachu i různých nečistot, jako je asfalt, pryskyřice, silikon nebo všudypřítomný hmyz. Autokosmetika pro ochranu a renovaci automobilu obnoví vzhled laku, karoserie a světlometů, oživí plasty, poskytne vozu ochranu proti korozi a důmyslně ochrání elektroinstalaci i střechu kabrioletů.

Mytí, leštění a voskování

Máme speciální řadu pro mycí linky i mycí boxy. Profesionální autokosmetika na leštění a mytí zajistí dokonalou čistotu karoserie a zvýrazní propracovaný design každého vozidla. Díky autošamponům pohodlně omyjete i autoskla a disky kol. Vosky odstraní lehké škrábance a zpevní lak, lešticí pasty a leštěnky skvěle doretušují lak i sklo a dodají vašemu automobilu neodolatelně zářivý lesk. Inovační nanokosmetika dotáhne péči o všechny vozy do nejmenších detailů a dá jim reprezentativní vzhled.