Dotáhněte péči o váš vůz k úplné dokonalosti

Značka Koch-Chemie je jedna z mála firem, která samostatně provádí výzkum, výrobu a prodej svých produktů. Svou tradici založila na neustálém zlepšování a lásce k detailu. Při výrobě mycích a ochranných přípravků navíc používá tenzidy z obnovitelných surovin, které jsou stejně jako komplexotvorné látky díky tomu velmi snadno biologicky odbouratelné.

Péče o karoserii a celý exteriér

Produkty péče o karoserii a exteriér vozu jsou důležité pro zachování dobrého estetického vzhledu vozu i ochranu laku před negativními vlivy počasí, mechanickým poškozením, korozí a stárnutím. Moderní nanokosmetika je multifunkční, obsahuje širokou škálu unikátních přípravků, vylepší vzhled každého automobilu, poskytne ochranu karoserii, komponentům i interiéru a zaměří se na detaily.

Nezapomeňte pečovat o brzdy

Čističe brzd a disků kol prodlužují životnost brzd a odstraněním nečistot zvyšují bezpečnost jízdy. Keramické mazivo skvěle ochrání třecí plochy před korozí. Kvalitní autochemie od firmy Koch-Chemie pro údržbu brzd motocyklů poslouží při odstraňování mastnoty a špíny z brzdových kotoučů. Přípravky pro mytí a údržbu motorek zahrnují i šampony, přípravky na předmytí i odstranění hmyzu.

Plasty a jejich údržba

Plastové části vozidla vyžadují pravidelnou údržbu a speciální péči. Pro oživení plastů doporučujeme spreje na plasty v interiéru i exteriéru. Využít můžete i autošampony na čištění plastových ploch vozu. Vhodné je použít i pomůcky a příslušenství, se kterými se ošetřují části vozu mnohem snáz. S pěnovými houbičkami, koženými hadříky, utěrkami z mikrovlákna nebo s kartáči na disky kol vám půjde práce pěkně od ruky. Ruční či automatické aplikátory zjednoduší a urychlí péči o automobil.

Výhodné sady autokosmetiky

Zakoupení sady autokosmetiky je vždycky výhodnější. Sadu autokosmetiky můžete navíc zakoupit pro své rodinné příslušníky, přátele a známé i jako dárek k narozeninám či Vánocům. Za výhodnou cenu tak pro sebe nebo pro své blízké získáte spoustu přípravků pro péči o exteriér i interiér vozu. Balíček vyjde levněji než samostatné přípravky. Klidně se rozdělte napůl s vaším kamarádem.

Náplně pro zlepšení chodu vozidla

Přípravky autokosmetiky zahrnují i náplně do vozidla, jako jsou aditiva pro lepší vlastnosti paliva, olejemaziva pro lepší pohyblivost součástek, směsi do ostřikovačů pro stále čisté sklo i tekuté řetězy pro snazší jízdu na namrzlé vozovce při náledí. Aditiva jsou v dobách drahých prémiových paliv s přísadami ekonomicky výhodnou záležitostí a další přípravky vám zase zvýší komfort při jízdě.

Vůně do auta zpříjemní jízdu a odpuzovače zaženou hlodavce

Vůně do auta s vůní citrusových plodů, dřeva, rozkvetlých květin či vanilky neutralizují nepříjemné pachy a zvýší komfort při jízdě. Odpuzovače ochrání elektrické vedení, pryžová těsnění a další ohrožené části vozu před hlodavci. Odpuzující sprej i zařízení vydávající pro škůdce nesnesitelný a pro vás neslyšitelný zvuk udrží ostré zuby škůdců co nejdál od vašeho vozidla. Pravidelně udržovaný vůz působí atraktivně a při případném prodeji zaujme potenciální kupce více než ten zanedbávaný.